Creati-va evenimentul selectind din urmatoarele stiluri:

Program popular

Pentru o atmosferă originală și plină de animație, prezența dansatorilor profesioniști poate face un spectacol de neuitat la evenimentul Dumneavoastră. Vă oferim un program specific nunților moldovenești care cuprinde un șir de tradiții efectuat la nivel de spectacol. Coregrafie împrumutată din colecția de dansuri al Ansabmlului „Joc”

Obiceiuri de nuntă moldovenească și semnificația lor :

 • Întâmpinarea Pâinea - străvechi simbol al vieţii şi sarea : „mama lui Dumnezeu” - două elemente cu caracter sacru ! Este cel mai cunoscut ritual, în care sunt incluse aceste simboluri și se folosește la întâmpinarea oaspeţilor dragi în semn de dragoste, bunătate şi omenie.
 • Legatul prosoapelor la nași Naşii se leagă cu finii şi cu părinţii lor printr-o ”rudenie spirituală”, care este mai mare, decât cea după trup, deoarece ei se consideră ”părinții duhovnicești”. Legatul nașilor cu prosoape albe și curate simbolizează această legatură.
 • Podul de flori Trecerea prin podul de flori simbolizează intrarea mirilor într-o nouă viață. O viața care îi unește pe o veșnicie, o viață plină de speranțe, armonie și dragoste.
 • Chef și veselie Cu-n pahar de băutură,
  Cu mult chef și voie bună,
  Să petrecem împreună.
 • Colacul miresei și ornamentarea lui Mirii trag de colac, rupându-l în două. Secvența exprimă: rodnicie și bun augur pentru noua familie, dar și pentru fiecare nuntaș, deoarece, tot ceea de ce se atinge mireasa se purifică și devine purtător de noroc, belșug și fericire.
 • Spălatul mîinilor la nași Este un ritual vechi, neschimbat de secole. Se aduce:
  - un bol cu apă în care sunt presărate petale de trandafir ;
  - un ulcior cu apă curată ;
  - un ștergar.
  Mirele toarnă apă pe mâinile nașilor, iar mireasa le șterge mâinile. Acest lucru se face pentru că în continuare, mirii închină nașilor colaci și daruri. Așadar, mâinile nașilor trebuie spălate pentru că pâinea, care este considerată simbol al vieții, purității și prospețimii, urmează a fi primită doar cu mâinile curate.
 • Colacii nașilor Obicei frumos de mulțumire din partea mirilor pentru parinții lor spirituali.
 • Încuscrirea Odată ce colacii au fost jucați și schimbați între socrii, obiceiul reprezintă un gest acceptat de rudenie între cele două familii.
Regal

Prezența dansatorilor îmbrăcați în costume regale la ceremonie va crea o atmosferă de poveste și totodată o nuntă cu un statut regal.

Gentleman show

Stil plin de eleganţă, bun gust şi rafinament.

Disco

Stilul Disco este apreciat, memorabil şi energetic. Este unul dintre cele mai îndrăgite stiluri de către generaţiile actuale

Lezginka

Vă oferim unul dintre cele mai frumoase dansuri originare din zonele muntoase ale Caucazului

India

Programul include un colaj de dansuri indiene cu implicarea mirilor într-un program LoveStory

Balcanic

Dans dedicat zeului vinului şi petrecerii: Dionysus Bacchus. Se încadrează perfect la evenimentele unde persistă veselia, prietenia şi tradiţia

Tango

Dansul dragostei înflăcărate este mereu apreciat la nivel înalt. Este un cadou perfect din partea organizatorilor pentru oaspeţi.

Rock'n Roll

Coloritul costumelor și energia pozitivă a dansatorilor încărcă atmosfera cu o veselie maximă în stil retro