Despre noi

         Înființat în anul 2008, Dansatori.md este o un grup de artiști ce a luat naștere printr-un concept unic gîndit special pentru evenimente private. Suntem dansatorii de elită a celor mai prestigioase studiouri de dans din Moldova precum Ansamblul Național Academic de Stat de dansuri polulare „Joc”, Academia de dans „Just Friends”, Colegiul Național de coregrafie, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.
         Dansatori.md se distinge prin complexitatea coregrafiilor, unicitatea costumelor și diversitatea genurilor de dans abordate (fie că este vorba de folclor, dans modern, contemporan sau de epocă).

 

         Pentru că tratăm fiecare eveniment în parte cu o deosebită atenție și seriozitate, venim să vă susținem nu doar cu momente artistice de maximă eleganță și dinamism, ci și cu animații, implicînd activ invitații în programul evenimentului.
         În prezent dansatori.md este format din cîteva grupe de dansatori profesionişti care au ajuns deja la o maturitate scenică. Ei sunt prezenţi la cele mai importante concerte din țară și muncesc alături de cei mai vestiți și talentați artiști, avînd ocazia sa învețe de la ei multe lucruri necesare precum: modul de prezentare, lucrul cu publicul, etica și estetica unui artist de elită.